SCP-173 (Danish)

Vare #: SCP-173

Objektklasse: Euklid

Særlige indeslutningsprocedurer: Varen SCP-173 skal altid opbevares i en aflåst beholder. Når personale skal ind i SCP-173's container, må ikke færre end 3 komme ind til enhver tid, og døren skal genlåses bag dem. Til enhver tid skal to personer holde direkte øjenkontakt med SCP-173, indtil alt personale har forladt og låst containeren igen.

Beskrivelse: Flyttet til Site-19 1993. Oprindelse er endnu ukendt. Det er konstrueret af beton og armeringsjern med spor af Krylon spraymaling. SCP-173 er ​​animeret og ekstremt fjendtlig. Objektet kan ikke bevæge sig, mens det er inden for en direkte synslinje. Sigtelinjen må ikke brydes på noget tidspunkt med SCP-173. Personale, der er udpeget til at gå ind i containeren, bliver bedt om at advare hinanden, før de blinker. Genstand rapporteres at angribe ved at knække halsen ved bunden af ​​kraniet eller ved at kvæle. I tilfælde af et angreb skal personalet overholde procedurer for indeslutning af farlige genstande i klasse 4.

Personale rapporterer lyde af skrabesten, der stammer fra containeren, når ingen er til stede inde. Dette anses for normalt, og enhver ændring i denne adfærd skal rapporteres til den fungerende HMCL-supervisor på vagt.

Det rødbrune stof på gulvet er en kombination af afføring og blod. Oprindelsen af ​​disse materialer er ukendt. Indhegningen skal rengøres hver anden uge.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License