SCP-048 (Finnish)
rating: 0+x
blank.png

Esineen #: SCP-048

Esineluokka: Ei ole (katso kuvaus)

Erityiset Eristyssäännöt: Tuleville SCPille ei tule antaa luokitusta SCP-048.

Kuvaus: SCP-Järjestön henkilökunta on pitänyt numeroa 48 "kirottuna SCP-numerona" pitkään aikaan: kaikki tämän numeron saaneet poikkeamat tulevat tuhoutumaan, varastetuksi tai jollain muulla tavalla kadonneeksi Järjestölle, vaikka ei yleensä vain yhden henkilön takia. SCP-048-luokituksen saaneiden poikkeamien huolehtijat ovat paljon useammin kärsineet kuolemantapauksista ja fyysisistä vammoista.

Tällä hetkellä ei tiedetä onko numero 48 yliluonnollinen, mutta sen ympärille kasvaneen taikauskon vuoksi se on poistettu katalogista henkilöstön moraalin ylläpidon vuoksi.

Lisäys 1: Tämä on naurettavaa. Minä todistan teille taikauskoisille mulkuille että olette vain pelkureita. SCP-048n rajoitus on nyt poistettu ja se on nyt [DATA POISTETTU]. - Tri. Cortez.

Lisäys 2: SCP-048, [DATA POISTETTU], heitettiin vahingossa roskakoriin ja kadotettiin. Täysin aiheeseen liittymättä, Tri. Cortezin käden vahingossa silvottiin lounashuoneessa kamalan tehosekoitinonnettomuuden takia. - O5-11

Lisäys 3: SCP-048 on taas kerran poistettu arkistoista, kun huomattiin, että "Vampyyrivene" ei ole koskaan ollut olemassa tai ainakaan tullut Järjestön hallintaan. Tällä hetkellä uskotaan virheen tapahtuneen kun matalan turvallisuustason tutkija yritti tallentaa hänen "mahtavan tarinaideansa" henkilökohtaisen tietokoneensa kovalevylle ja sen sijaan ylikirjoitti SCP-048n tiedoston päälle. Hänet on tällä hetkellä hylätty kaikista arkistointivelvollisuuksista.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License