SCP-096 (Finnish)
rating: 0+x

Esineen #: SCP-096

Esineluokka: Euclid

Erityiset Eristyssäännöt: SCP-096 tulee eristää sen suojakammiossa 5 x 5 x 5 m ilmatiivis teräskuutiossa jatkuvasti. Viikoittainen tarkastus halkeamien tai reikien varalta on pakollinen. SCP-096 suojakammiossa ei saa olla minkäänlaisia videovalvontaa tai optisia työkaluja. Turvahenkilöstö käyttää esiasennettuja paineantureita ja laserilmaisimia varmistaakseen SCP-096 läsnäolon suojakammion sisällä.

Kaikki ja mitkä tahansa valokuvat, videot tai tallenteet SCP-096 kaltaisista ovat ehdottomasti kiellettyjä ilman Dr. ███ ja O5-█ lupaa.

Kuvaus: SCP-096 on humanoidi-olento, jonka pituus on noin 2,38 metriä. Esineellä on hyvin vähän lihasmassaa, ja alustava ruumiinmassan analyysi viittaa lievään aliravitsemukseen. Kädet ovat törkeästi epäsuhtaisessa kohteen muuta vartaloa, ja niiden pituus on noin 1,5 metriä jokainen. Iho on enimmäkseen vailla pigmentaatiota, eikä ole vartalon karvoja.

SCP-096 leuka voi avautua neljä (4) kertaa normaaliin ihmiseen verrattuna. Muut kasvonpiirteet pysyvät samanlaisina kuin tavallisella ihmisellä, lukuun ottamatta silmiä, joissa ei myöskään ole pigmenttiä. Vielä ei tiedetä, onko SCP-096 sokea vai ei. Se ei osoita merkkejä korkeammista aivojen toiminnoista, eikä sitä pidetä viisaana.

SCP-096 on tavallisesti erittäin tottelevainen, ja sen suojakammion sisällä olevat paineanturit osoittavat, että se viettää suurimman osan päivästä itäisen seinän vieressä. Kuitenkin, kun joku näkee SCP-096 kasvoja suoraan, videotallenteen tai jopa valokuvan kautta, se siirtyy emotionaalisen ahdistuksen vaiheeseen. SCP-096 peittää kasvonsa käsillään ja alkaa huutaa, itkeä ja juotuu epäjohdonmukaisesti. Noin yhdestä (1) kahteen (2) minuuttiin ensimmäisen katselun jälkeen SCP-096 alkaa juoksamaan sen kasvoja katsoneen henkilön luo (jonka tästä eteenpäin kutsutaan nimellä SCP-096-1).

Dokumentoidut nopeudet ovat vaihdelleet kolmestakymmenestäviidestä (35) km/h ███ km/h ja näyttää riippuvan etäisyydestä SCP-096-1. Tässä vaiheessa mikään tunnettu materiaali tai menetelmä ei voi estää SCP-096 edistymistä. SCP-096-1 todellinen sijainti ei näytä vaikuttavan SCP-096 reaktioon; näyttää olevan siltä, että sillä on luontainen tunne SCP-096-1 sijainnista. Huomautus: Tätä reaktiota ei esiinny katsottaessa taiteellisia kuvia (katso asiakirja 096-1).

Saavuttuaan SCP-096-1 sijaintiin SCP-096 tappaa ja [TIEDOT POISTETTU] SCP-096-1. 100% tapauksista ei ole jäänyt mitään jälkiä SCP-096-1. SCP-096 istuu sitten useita minuutteja, ennen kuin saa malttinsa ja tulee taas tottelevaiseksi. Sen jälkeen se yrittää palata luonnolliseen elinympäristöönsä, [TIEDOT PUHDISTETTU]

Johtuen joukkoketjureaktion mahdollisuudesta, mukaan lukien Säätiön salaisuuden rikkomista ja suuret siviilien menetykset, kohteen hakemista tulisi pitää Alpha-prioriteettina.

Dr. ███ on myös anonut SCP-096 välitöntä lopettamista (katso haastattelu 096-1). Anomus odottaa hyväksyntää. Lopetuksen määräys on hyväksytty, ja sen suorittaa tohtori ███ [TIEDOT PUHDISTETTU]. Katso tapahtuma 096-1-A.


Ääniloki haastattelusta 096-1:

Haastattelija: Dr. ███
Haastateltava: Kapteeni (Eläk.) █████████, entinen jäljitystiimin komentaja Zulu 9-A
Jäljitys Tapahtuma #096-1-A

<Loki alkaa>
[████████ ████████ Aika, Tutkimusalue ██]
Kapt. █████████: Alkujäljitysvelvollisuuden saaminen on aina perseestä. Teillä ei ole aavistustakaan, mihin hemmetin pystyy, paitsi siihen, mitä jaettua tietoa kenttäteknikot voivat kaapia, ja olet onnekas, jos he edes kertovat sinulle koko tarinan. He käskivät meitä "säkki ja merkitä". Ei kertonut meille paskakaan siitä, että ei saa katsoa sitä paskaa.
Dr. ███: Voisitteko kuvailla tehtävää, kiitos?
Kapt. █████████: Joo, anteeksi. Meillä oli kaksi helikopteria, yksi tiimissäni ja toinen varassa Zulu 9-B ja Dr. ██████ kanssa. Havaitsimme kohteen noin kahden kilometrin päässä partiopolustamme pohjoiseen. Luulen, että hän ei ollut meidän suuntaanmme, muuten hän olisi vienyt meidät ulos silloin ja siellä.
Dr. ███: Raporttisi mukaan SCP-096 ei reagoinut kylmään? Se oli-██o C.
Kapt. █████████: Oikeastaan se oli -██. Ja kyllä, se oli peppu alasti ja ei niinkään väristänyt. Joka tapauksessa laskeuduimme, lähestyimme kohdetta ja korpraali ██ valmistautui säkkiin. Tsilloin Dr. ██████ kutsui minut. Käännyin vastaamaan siihen, ja se pelasti minut. Kohteen on kääntynyt ja koko ryhmäni näki sen.
Dr. ███: Silloin SCP-096 joutui emotionaalisen ahdistus vaiheeseen?
Kapt. █████████: Kyllä. [Haastateltu pysähtyy nyt hetkeksi ennen kuin jatkaa] Anteeksi. Tunsin epävakavuuden hetkeksi.
Dr. ███: Ei se mitään.
Kapt. █████████: Joo. No, en ole koskaan nähnyt sen kasvoja. Ryhmäni näki, ja he maksoivat siitä omilla elämillä.
Dr. ███: Voisitko kuvailla sitä hieman tarkemmin, kiitos?
Kapt. █████████: [Tauko] Joo joo. Se alkoi huutaa meille ja itkeä. Ei kuitenkaan eläinten karjunta, vaan kuulosti aivan ihmiseltä. Aivan vitun kammottavaa. [Taukoa taas] Aloimme ampua, kun se nappasi korpraalin ██ ja repäisi hänen jalkansa. Jumalauta, hän huusi apuamme… vitun… j-joka tapauksessa, me puhalsimme paloja ulos kohteesta, kierros toisensa jälkeen. Ei tehnyt paskaa. Melkein kadotin sen, kun se aloitti [TIEDOT POISTETTU] hänet.

Dr. ███: Tämä tapahtui silloin, kun tkäskit [Papereita kuulu liikkuvan] AT-4 HEDT -kantoraketin käyttöön?
Kapt. █████████: Panssarintorjunta-ase. Alkoi kantaa sitä siitä lähtien kun SCP-███ pääsi vapaalle. Olen nähnyt niiden repeytyvän panssareiden läpi kuin pehmopaperia. Tekn saman kohteelle.
Dr. ███: Onko se aiheutunut SCP-096 merkittäviä vahinkoja?
Kapt. █████████: Se ei edes sävähtänyt. Se repii jatkuvasti ryhmääni, mutta puolet vartalosta oli poissa. [Hän piirtää vartalon poikki suuren puoliympyrän]
Dr. ███: Mutta tekikö se vahinkoa sille?
Kapt. █████████: Jos oli, niin se ei näyttänyt siltä. Muuten sille olisi täytynyt menettää kaikki elimensä, kaikki verensä, mutta se ei tunnustanut siitä mitään. Sen luurakenne ei kuitenkaan vaurioitunut ollenkaan. Se repi joukkuettani jatkuvasti osiin.
Dr. ███:Ei siis varsinaisia rakenteellisia vaurioita. Kuinka monta laukausta oli ammutun SCP-096 teidän sanoista?

Kapt. █████████: Ainakin? Tuhansija. Meidän ovi ampujamme piti GAU-19 siinä vähintään kaksikymmentä sekuntia. Kaksikymmentä sekuntia. Se on kuusisataa .50 kaliiperista patruunaa pumpattu . Saattoi yhtä hyvin sylkeä sitä.
Dr. ███: Se on aika, kun Zulu 9-B saapui paikalle?
Kapt. █████████: Niin, ja joukkoni oli kuollut. Zulu 9-B onnistui saamaan säkin hänen päänsä yli, ja se vain istuutui. Saimme sen helikopteriin ja saimme sen tänne. En tiedä kuinka en ole koskaan nähnyt sen kasvoja. Ehkä Jumala tai Buddha tai kuka tahansa ajatteli, että minun pitäisi elää. Voi vittu.
Dr. ███: Olemme saaneet taiteilijan kuvan SCP-096 kasvoista. Haluaisitko nähdä sen?
Kapt. █████████: [Tauko] Tiedätkö, kuultuani sen huudot ja joukkoemme huudot, en usko, että haluan sitä. mitä kuulin. Ei… vaan ei.
Dr. ███: Selvä, uskon, että olemme valmis. Kiitos, kapteeni.
[Tuolit kuulu liikkuvan ja askeleita lähtevät huoneesta. Kapteenin (Eläk.) █████████ on vahvistettu lähteneen haastatteluhuoneesta 22.]
Dr. ███: Olkoon tämä tallenteessa, että pyydän virallisesti SCP-096 lopettamista mahdollisimman pian.
<Loki loppuu>

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License