SCP-173 (Finnish)
rating: 0+x
blank.png

Esineen #: SCP-173

Esineluokka: Eukleid

Erityiset Eristyssäännöt: SCP-173 täytyy olla pidettynä lukitussa eristyshuoneessa koko ajan. Kun henkilöitä menee SCP-173en huoneeseen, vähintään kolmen täytyy mennä yhdessä ja heidän takana oleva ovi pitää lukita. Ainakin kahden henkilön pitää pitää katsekontakti SCP-173een koko ajan kunnes kaikki ovat poistuneet huoneesta ja ovi on lukittu.

Kuvaus: SCP-173 on betonista ja harjateräksestä rakennettu patsas, jossa on jälkiä Krylon-spraymaalista. Se yrittää tappaa kaikki ihmiset sen lähellä, mutta ei pysty liikkumaan kun sille pidetään suoraa katsekontaktia. Yleiset tappamismetodit ovat kuristus ja niskan taitto. Henkilöitä suositellaan ilmoittamaan toisilleen, jos räpäyttää silmiään.

Kiven raaputtamisen äänet jotka tulevat SCP-173en huoneesta ovat normaaleja, ja muutoksesta pitäisi ilmoittaa lähimmälle HMCL-valvojalle.

SCP-173en huoneen lattialla esiintyy punaruskeata tahmaa, joka on ihmisveren ja -ulosteen sekoitusta. Tämän tahman alkuperä on tuntematon. Huone pitää siivota joka toinen viikko.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License