SCP-096 (Hungarian)
rating: 0+x
blank.png

Azonosító #: SCP-096

Osztály: Euclid

Különleges Elzárási Eljárások: SCP-096-ot egy cellában kell tartani mindig, egy 5 m x 5 m x 5 m légmentes acél kockában. A heti ellenőrzések lyukak vagy rések után kötelező. Egyáltalán nem lehet kamerai felvétel vagy bármilyen optikai eszköz SCP-096 cellájában. A biztonsági személyzet előretelepített nyomás érzékelőket és lézer detektorokat fog használni hogy biztosítsák SCP-096 jelenlétét a cellában.

Bármely fotó, videó, vagy felvétel SCP-096 kinézetéről szigorúan tiltott Dr.███ vagy 05-█ engedélye nélkül.

Leírás: SCP-096 egy emberszerű teremtmény hozzávetőlegesen 2.38 méter magassággal. Az alávetett kevés izomtömeggel rendelkezik, előzetes mérések az alávetett testtömegéről enyhe alultápláltságot mutatnak. A kezek durván aránytalanul állnak az alávetett testével, hozzávetőlegesen 1.5 m hosszúak. A bőr többnyire elszínesedéstől mentes, testszőrzet nélkül.

SCP-096 állkapcsa az átlag embernél 4-szer nagyobbra nyílik. A többi arcvonás az emberéhez hasonló a szem kivételével, amely szintén elszínesedéstől mentes. Még nem tudjuk hogy SCP-096 vak vagy nem. Nem mutat jelet magasabb agyi funkciókra , és nem számít emberszabásúnak.

SCP-096 általában rendkívül nyugodt , a nyomás szenzorok a cellájában azt mutatják hogy a nap legtöbb részét a keleti fal mellett sétálással tölti. Azonban amikor valaki meglátja SCP-096 arcát , lehet ez élőben kamera felvételben, vagy képen, egy olyan fokozatba lép melyben érzelmi szorongáson megy át. SCP-096 eltakarja a fejét a kezeivel és elkezd üvölteni, sírni, és gügyögni összefüggéstelenül. Hozzávetőlegesen 1 vagy 2 percel a látás után, SCP-096 elkezd futni az illetőhöz aki az arcát látta. ( ezt a személyt innentől SCP-096-1-nek hívjuk).

A dokumentált gyorsaságok egészen a 35 km/h-tól a ███ km/h-ig változnak, ez úgytűnik SCP-096-1 távolságától függ. Ezen a szinten már egy ismert anyag sem tudja megállítani SCP-096 haladását. SCP-096-1 helyzete ezt nem tudja megállítani ; úgy tűnik egy veleszületett érzékkel rendelkezik SCP-096-1 pozíciójáról. Jegyzet: Ez a reakció nem történik meg ha egy művészeti ábrázolást látnak (lásd Dokumentum 096-1].

Hogyha elér SCP-096-1 elhelyezkedéséhez, SCP-096 megöli és [ADAT ELTÁVOLÍTVA] SCP-096-1-et. Az esetek 100%-ában nem maradt maradványa SCP-096-1-nek. Ezután SCP-096 leül pár percre, miután lepihen és megint nyugodt lesz. Ezután megpróbál visszajutni a természetes élőhelyére, [ADAT KISZERKESZTVE]

Mivel fennáll egy nagy láncreakció esélye , beleértve az alapítvány titkosításának a vége és magas civil halál mennyiség , az alávetett visszaszerzése egy Alfa prioritás.

Dr. ███ már kérelmezett azonnali kivégzést SCP-096 ellen (lásd interjú 096-1). a kérelem még elfogadásra vár. A kivégzést elfogadták és végrehajtja Dr.███ [ADAT TÖRÖLVE]-kor . Lásd Incidens-096-1-A


Hang felvétel a 0-96-1 Interjúból:

Interjúvol: Dr.███
Meghallgatott: Kapitány (Nyúg.) █████████, előző parancsnok a Zulu 9-A csapatban
Visszaszerzés Incidens #096-1-A

<Felvétel kezdése>
[████████ ████████ időben, Kutató Terület ██]
Kapt. █████████: Mindig nagyon szar kezdeti visszakeresési feladatot kapni. Ötleted sincs hogy mire képes az a szar azon kívül hogy a terepi teknikusok mit tolnak neked, és szerencsés vagy ha elmondják a teljes történetet. Megkértek hogy "Fogjuk és hozzuk". Szart se mondtak arról hogy nem szabad ránézni.
Dr. ███: Letudnád írni a küldetésed, kérlek?
Kapt.. █████████: Igen, bocsánat. Kettő helikopterünk volt, egy az én csapatommal és egy biztonság esetére a Zulu 9-B-vel és Dr.██████-al. Megláttuk a célpontot körülbelül 2 klikkre északra a járőr utunktól. Gondolom nem ránk nézett, mert már akkor ott megölt volna minket.
Dr. ███: A jelentésed szerint nem reagált SCP-096 a hidegre. A hőmérséklet-██o C volt.
Kapt. █████████: Igazából -██ volt. És igen, teljesen pucér volt, és még nem is reszketett. Mindegy, megérkeztünk, megközelítettük a célpontot, és ██ Tizedes épp elfogta volna. Ekkor Dr. ██████ hívott. Megfordultam hogy válaszoljak, és ez mentett meg. A célpont biztos megfordult és az egész csapat ránézett.
Dr. ███: Ekkor pedig SCP-096 elérte a felzavart érzelmi állapotot?
Kapt. █████████: Ja. [A meghallgatott megáll egy másodpercre majd folytatja] Elnézést. Kirázott a hideg.
Dr. ███: Megértem.
Kapt. █████████: Ja. Hát, sosem láttam az arcát. A csapatom látta, és meg is kapták.
Dr. ███: Letudnád kicsit jobban írni?
Kapt. █████████: [Megáll] Igen, igen. Elkezdett üvölteni ránk, és sírni. Nem állat ordítás, úgy hangzott mint egy ember. Kibaszott ijesztő. [Megáll megint] Elkezdtünk lőni, és akkor felemelte ██ tizedest és letépte a lábát. Istenem, a mi segítségünkért üvöltött. Bazdmeg… mindedegy, darabokat lőttünk ki a célpontból, lőszer után lőszer És szart se csinált. Már majdnem megőrültem amikor elkezdte [ADAT TÖRÖLVE] őt.

Dr. ███: És ekkor parancsoltad hogy használjanak [Papirok hallhatók mozogni] AT-4 HEDT ágyút?
Kapt. █████████: Egy anti-tank fegyver. Azóta magammal hordom amióta SCP-███ kiszabadult. Láttam már hogy szétszed tankokat mint sebkendőt. Ugyan ezt csinálta a célponttal.
Dr. ███: Szerzett nagyobb sérülést SCP-096?
Kapt. █████████: Meg se moccant bazdmeg. Folytatta a csapatom összetépését egy lyukkal a felsőtestében. [Rajzol egy nagy kört a felsőtestén az újjával]
Dr. ███: De szerzett sérülést, igaz?
Kapt. █████████: Hát ha szerzett is, nem mutatta ki. Valószínűleg elveszítette pár szervét és a vérét, de nem is mutatta ki. Viszont a csontozatának semmi baja nem volt. Folytatta a csapatom széttépését.
Dr. ███: Szóval semmi csontozati sérülés. Mennyi lövedéket lőttetek SCP-096-ra?

Kapt. █████████: Minimum? Ezret. Az ajtó tüzérünk rajta tartotta a GAU-19-et körülbelül 20 másodpercig. 20 kibaszott másodpercig. Az hatszáz .50 kaliber töltény belepumpálva abba az izébe. Egy köpésnyit se bántotta.
Dr. ███: Ekkor érkezett meg a Zulu 9-B?
Kapt. █████████: Ja, és az én csapatom meghalt. Zulu 9-B csapatnak sikerült zsákot rakni a fejére, és csak leülz. Bementünk a helikopterbe és idehoztuk. Nem tudom hogy nem láttam az arcát. Talán Isten vagy Buddha úgydöntött hogy éljek. Pont én.
Dr. ███: Szereztünk egy ábrázolást SCP-096 arcáról. Szeretné megnézni?
Kapt. █████████: [Megáll] Tudod mit, miután hallottam annak az izének az üvöltéseit, és az embereim üvöltéseit, Nem akarok arcot adni annak az üvöltésnek. Nem. Egyszerűen… nem.
Dr. ███: Rendben, Azthiszem végeztünk. Köszönöm, Kapitány.
[Székek mozgása hallatszik, lépések elhagyják a szobát. Kap. (Nyug.) █████████ elhagyta az Interjú 22. Szobát]
Dr. ███: Jegyezzék fel, engedéIyt kérek SCP-096 kivégzésére minnél hamarabb.
<Felvétel vége>

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License