SCP-8900-EX (Hungarian)
rating: 0+x
blank.png
MEGJEGYZÉS: ARCHÍV INFORMÁCIÓ! CSAK REFERENCIAANYAGKÉNT HASZNÁLHATÓ!
SCP-8900-EX-RE JELENLEG NEM VONATKOZIK AKTÍV TÁROLÁSI ELJÁRÁS!
SCP-8900-EX-new.jpg

SCP-8900, ahogy amerikai katonákra terjed át [TÖRÖLVE]-nél.

Objektum #: SCP-8900-EX

Tárolási Osztály: Keter

Speciális Tárolási Eljárások: SCP-8900 Keterként van azonosítva a kifejezetten bonyolult tárolása miatt. Jelenleg ez egyenesen lehetetlennek tűnik.

Bármely SCP-8900 által fertőzött személy vagy tárgy azonnal karanténba helyezendő és elpusztítandó vaku porlasztással. Ezen folyamat lángjai teljes sötétségben vákuummal kioltandóak, hogy ezzel is gátoljuk a fertőzés terjedését. Az Alapítvány alkalmazottainak szigorúan tilos bármely fertőzött személy vagy tárgy közelébe kerülnie.

Függelék 8900-1: A fertőzött élőlények teljes sötétségben tartása hatékony módnak bizonyult SCP-8900 terjedésének lelassítására. Harker és Miriam ügynököket őrizetbe vettük, de további kutatások céljából nem semlegesítettük őket.

Leírás: SCP-8900 egy komplex észlelési jelenség, ami a látható spektrumra hat és látszólag érintkezéssel terjed. Az anomália fényképen rögzíthető újonnan kidolgozott technikákkal, viszont ezen fényképek látszólag csak felgyorsítják a terjedést, így nem ajánlott a létrehozásuk.

SCP-8900 jelenleg nincs tárolva és elméletileg tárolhatatlan. Először az 1800-as évek közepe/vége felé jelent meg, mint egy mellékhatása bizonyos új fényképezési technikáknak, viszont ekkor még a fényképekre volt korlátozva és nem terjedt. Megjegyzendő, hogy SCP-8900 megjelenése ezeken a fényképeken [TÖRÖLVE]lődését a fényképezőgépek technológiájának. SCP-8900, ahogy ma ismerjük 1935 környékén jöhetett létre, feltehetőleg a █████ Corporation "integrált tripack" ██████████ kísérletei kapcsán.

Függelék 8900-2:

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License