SCP-ES-101-J (Hungarian)
rating: 0+x
blank.png

Objektum #: SCP-ES-101-J

Tárolási Osztály: Safe

Veszély Szintje: Pink1

Speciális Tárolási Eljárások: SCP-ES-101-J Site-34 közösségi szobájában van elhelyezve. Omega-99 Ideiglenes Különítmény ("NYISD KI A KIBASZOTT ÜVEGET!") tagjai bármilyen szükségesnek ítélt lépést megtehetnek a befőttesüveg kinyitása érdekében, amíg az elfogadható a projektvezető Dr. Jacobo Merlin számára. Bármilyen más kutatási vagy szabadidős tevékenység fel van függesztve SCP-ES-101-J kinyitásáig, Site-34 igazgatója, Dr. Jacobo Merlin utasítására.

Leírás: SCP-ES-101-J egy mangó dzsemmet tartalmazó befőttesüveg, aminek a gyártója [ELTÁVOLÍTVA]. Súlya nagyjából 440g; nem mutat semmi külső eltérést azonos típusú termékektől. SCP-ES-101-J fő anomáliája, hogy kibasszottul lehetetlen kinyitni A KIBASZOTT KURVA NEM AKAR, NEM FOG KINYÍLNI BAZDMEG, hogy az üveg fedelét abnormálisan nehéz eltávolítani.

SCP-ES-101-J-t Merlin igazgató vásárolta meg jó áron egy szupermarketből és később Site-34 közösségi szobájában helyezte el egy konyhaszekrényben, egy rátapasztott cetlire pedig a következőt írta: "NE NYÚLJ HOZZÁ - MERLIN". Eredetileg Dr. Merlin a reggelijéhez kívánta felhasználni SCP-ES-101-J tartalmát. Az SCP-ES-101-J vásárlását követő reggelen az igazgató úr több egymás követő alkalommal is megpróbálta eltávolítani az objektum fedelét - sikertelenül. Santarrosa (mérnök), aki jelen volt az esemény alatt, úgy döntött megpróbálja ő is kinyitni az üveget. Santarrosa egy rongyot használva próbálta kinyitni SCP-ES-101-J-t, mivel ezzel "jobb fogást" lehet szerezni. A próbálkozás sikertelen volt. Patterson ügynök - aki szintén jelen volt - szintén felajánlotta segítségét és szintén sikertelen volt ebben az ügyben. Ezután megkérte Santarrosa-t, hogy tartsa az üveget, amíg ő csavarja a tetejét, de ez a kísérlet is sikertelen volt.

Dr. Mondragon (kutató), aki eddig csendben figyelt gúnyos hangnemben felajánlotta a segítségét. Miután 40 percen keresztül nem tudta kinyitni azt sem erővel, sem evőeszközökkel Mondragon feladta. A szituációtól felidegesedve Merlin igazgató anomáliának nyilvánította SCP-ES-101-J-t és megalapította az Omega-99-es különítményt (ezen alakulat magába foglalja Site-34 személyzetének nagyrészét, valamint az éppen ott állomásozó Mobil Különítmények tagjait is). Merlin igazgató a következőt nyilatkozta a különítmény újdonsült tagjainak: Senki sem megy el, amíg ki nem nyitjuk a kibaszott üveget.2

SCP-ES-101-J kinyitására tett kísérletek listája:

Résztvevő személyek Használt stratégia Eredmény
Dr. Castillo Erő használata Sikertelen.
Dr. Dowell Erő használata Sikertelen.
Dr. Castillo Még több erő használata Sikertelen.
Próbálkozások, amik a kompaktság érdekében nem szerepelnek az előző listán.
Dr. Von Braun Fűrész használata Engedély megtagadva.3
Dr. Mondragón Erő használata Sikertelen fél óra próbálkozás után
SCP-ES-234 Üveg karmolása és harapdálása. Sikertelen.
Még több kompaktságért kihagyott próbálkozás.
Dr. Vander (kutató) Az üveg forró vízbe helyezése. Így a fedél kitágul és megtöri a vákumot. Dr. Vander mindeközben szidta a többieket, amiért nem használják a fejüket, annak ellenére, hogy együtt többszáz PhD-jük van. Sikertelen.
Dr. Vander Ugyan ez, csak kicsit hosszabb ideig. Sikertelen.
Dr. Vander Ugyan ez, csak sokkal hosszabb ideig. Sikertelen.
Dr. Vander Erő használata Sikertelen.
Dunwich (Prelátor) Egy thaumaturgikus extradimenzionális entitás megidézése, akinek véráldozatot igért, amennyiben ki nyitja SCP-ES-101-J-t. Sikertelen.
Dunwich és az extradimenzionális entitás Erő használata Sikertelen.
Még ennél is több kompaktságért kihagyott próbálkozás.
Dseda-8-as Mobil Különítmény három tagja SCP-ES-101-J-t satuba fogják és megpróbálják eltávolítani a fedelét egy csavarkulccsal. Mind a hárman egyszerre tolják a csavarkulcsot, hogy az együttes erejük kinyissa az üveget. Sikertelen; a különítmény tagjai elestek, amikor eltört a csavarkulcs.
Dr. Delaroy (kutató) Baseball ütő Engedély megtagadva; Delaroy-t megintették.
Dr. González Erő használata Sikertelen.
Dr. González Meglőni az üveget egy kilenc millissel Sikertelen; a golyó visszapattant a falról és majdnem megsebesítette Penz ügynököt. Dr. Gonzalezt megintették. Fellebbezés után visszavonták a megintést.4;5;6
MÉG SOKKAL több kompaktságért kihagyott próbálkozás.
Dr. Ekane Erő használata frusztrációtól üvöltés közben. Sikertelen.
Shuffle ügynök Elénekelt egy dalt gitárkísérettel arról, hogy mennyire szeretné ha az üveg kinyílna és ő végre hazamehetne. Sikertelen.
Egy kicsit kevesebb kompaktságért kihagyott próbálkozás.
Dr. Yerko Amit eddig is megpróbált már vagy százszor. Sikertelen.
Dr. Yerko Amit eddig is megpróbált már vagy százszor, csak most az ellenkező irányba. Siker.

Függelék: Miután SCP-ES-101-J kinyílt és megvizsgálták, kiderült, hogy az objektum gyárihibás és az ellenkező irányba nyílik. Ezt követően SCP-ES-101-J-t újraosztályozták, mint Explained.

Ez soha meg se történt, oké? - Dr. Merlín.
Ez az eset az egzisztenciális rettegés legmélységesebb érzésével tölt meg. - Dr. Blanca

Idióták. – Dr. Reach

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License