SCP-048 (Slovenian)
rating: 0+x
blank.png

Element #: SCP-048

Razred Objekta: Brez (glej opis)

Posebni zadrževalni postopki: Označba SCP-048 bo umaknjena iz SCP kataloga. Tej številki ne bo dodeljena nobena bodoča SCP.

Opis: SCP-048 osebje SCP že dolgo šteje za "prekleto številko SCP": vsi predmeti, za katere je bil določen ta oznaka, se običajno uničijo, razgradijo, ukradejo ali kako drugače izgubijo v skladu, običajno ne po krivdi katere koli osebe. Poleg tega je imelo osebje, dodeljeno SCP-048 v različnih inkarnacijah, 50% večji promet zaradi smrti, razkosanja in disciplinskih ukrepov.

Glede na to, ali število 048 dejansko ima vse nadnaravne lastnosti, ni znan, vendar pa zaradi vraževerje okoli te številke, oznaka, ki je bil odstranjen iz kataloga da bi vam pomagala in ohranjanje zaposlenih moralo.

Dodatek 1: To je smešno. Vraževernim barabam bom dokazal, da ste samo mevže. Omejitev na SCP-048 se zdaj odpravi in dodeli [CENZURIRANO]. - Dr. Cortez.

Dodatek 2: SCP-048, [CENZURIRANO], zjutraj so jo pomotoma vrgli v smeti in izgubili. V incidentu so Dr. Cortez pomotoma amputirali roke v nesreči v menzi. SCP-048 zaprt. - O5-11

Dodatek 3: SCP-048 je bil ponovno odstranjen iz arhivov, potem ko je postalo zelo očitno, da tak "Vampyre Boat" ni nikoli obstajal, še manj pa pod temeljnim nadzorom. Menijo, da je do te napake prišlo, ko je raziskovalec na svojem trdem disku skušal prihraniti svojo "super zgodbo" in namesto tega prepolovil prazno režo, rezervirano za SCP-048. Omenjeni raziskovalec je bil za zdaj odstranjen iz vseh arhivskih dolžnosti. - O5-11

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License